ŞTIRI SIBIU – DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

0
300

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 65 de ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 18 ianuarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că la data de 10 ianuarie a.c., tatăl său, BÂRSAN ILIE, în vârstă de 65 de ani, a plecat de la domiciliul din Poplaca într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente:  înălțime 170 cm, greutate aproximativ 70 de kg, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt.

La momentul plecării bărbatul purta pe cap un fes negru și era îmbrăcat cu o geacă din piele întoarsă de culoare verde închis cu guler alb, o pereche de pantaloni de culoare maro și era încălțat cu bocanci negri.

Semne particulare: proteză la nivelul ochiului stâng.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.