Ştiri Sibiu – DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

0
139

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 74 de ani care a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 27 aprilie  a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 21,00, tatăl său, CIUCIUREA GHEORGHE, în vârstă de 74 de ani, a plecat din municipiul Sibiu, de la Spitalul Județean Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a reveni la domiciliul său din localitatea Iacobeni.

Semnalmente:  înălțime 170 cm, greutate aproximativ 65 de kg, păr alb, ondulat, lungime medie, ochi căprui, ten măsliniu.

În momentul plecării, bărbatul purta geacă neagră, pantaloni stofă negri, pălărie neagră, pantofi negri.

Semne particulare: prezintă cicatrice postoperatorie la nivelul abdomenului.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.