ŞTIRI SIBIU – Chef Radu Zărnescu va face spectacol culinar la “Beef Master”,- vineri seara în prima zi a evenimentului, programul muzical va fi asigurat de cunoscutul solist Jan Oprişor

0
153

La jumătatea lunii ianuarie, a urcat la Bâlea Lac şi în cadrul
evenimentului „Winter Beef Cooking Camp”, le-a dezvăluit participanţilor
câteva dintre secretele gătitului cărnii de vită Angus. Acţiunea a avut
un succes deosebit astfel că, binecunoscutul Chef Radu Zănescu, unul
dintre fondatorii Institutului Naţional de Gastronomie, a decis să
continue şirul evenimentelor de acest gen cu “Beef Master”, ce se va
desfăşura la Palatul Brukenthal din Avrig, între 4 şi 6 martie.
De această dată, evenimentul dedicat pasionaţilor de gastronomie de
foarte bună calitate va fi organizat împreună cu doi parteneri sibieni
de valoare: Karpaten Meat (Marpod) şi Domeniul Apoldium (Apoldu de Sus).
Radu Constantin Zărnescu este preşedintele Asociației profesionale
Euro-Toques România, membră în Euro-Toques Internațional (European Chefs
Community), organizație fondată în anul 1986 de către Maestrul Paul
Bocuse, la Lyon (Franța). În anul 2006, a fost unul dintre fondatorii
Asociației Culturale Euro Est Alternativ, cea mai importantă organizație
profesională din România! În calitate de Secretar General și Manager în
același timp, a demarat mai multe proiecte naționale pentru bucătari și
promovarea gastronomiei. Anul următor, împreună cu Dr. Iulia Drăguț,
redactează și implementează proiectul Campionatul Internațional de Gătit
în Aer Liber, prima competiție culinară internațională din România,
proiect care urma să fie baza și altor concursuri similare. Între anii
2010 – 2017 a fost Căpitan și Manager al Echipei de Bucătari a României,
echipă care s-a întors victorioasă de la multe competiții mondiale. În 
anul 2017, Chef Radu Zărnescu este invitat la Monte Carlo la World Chefs
Summit, la finala celor 100 de bucătari mondiali listați în Ghidul Michelin.
Cei ce vor fi oaspeţii frumosului complex baroc din Avrig în perioada 4
– 6 martie, vor avea parte de o experiență culinară deosebită la “Beef
Master” şi vor învăţa de la Chef Radu Zărnescu ce înseamnă arta
pregătirii cărnii de vită Angus.
În prima zi a evenimentului, programul muzical va fi asigurat de
cunoscutul şi îndrăgitul interpret de muziă de petrecere, Jan Oprişor.
Aşadar, între 4 şi 6 martie, Palatul Brukenthal Avrig devine principalul
punct de atracţie pentru pasionaţii de preparate la grătar gătite din
carne de vită Angus, Chef Radu Zărnescu opinând că aici este locaţia
ideală pentru Beef Master.
>
> Rezervări se pot face la numărul de telefon 0724.234417, sau la adresa
> de email: office@palatulbrukenthalavrig.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.