Ştiri Sibiu – Activităţi ale IJP Sibiu

0
167

Cercetat penal pentru rănirea cu intenție a animalelor

         La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 18,00, o persoană a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că un bărbat lovește un câine fără stăpân, pe un câmp din apropierea străzii Petre Antonescu din orașul Cisnădie.

         La fața locului s-au deplasat în regim de urgență polițiști de ordine și siguranță publică, precum și polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Sibiu.

         Presupusul agresor a fost identificat, este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Bacău.

         De asemenea, în zonă a fost găsit și câinele, care prezenta leziuni în zona capului și care, ulterior, a fost predat unei clinici veterinare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

         În cauză, la nivelul Biroului pentru Protecția Animalelor Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, în conformitate cu prevederile articolului 25, aliniatul 2, litera d) din Legea nr. 205/2004R. 

         Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Nereguli în trafic

         La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 19,00, în localitatea Târnava, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au oprit pentru control o motocicletă tip Enduro, condusă pe strada Văii de către un localnic în vârstă de 30 de ani.

         În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul, iar motocicleta este neînmatriculată.

         Prin urmare, la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.