ŞTIRI SIBIU – Acţiuni ale IJP

0
210

Arestat preventiv, cercetat penal pentru mai multe infracțiuni

La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Cristian, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea unei hotărâri judecătorești, distrugere și violare de domiciliu. La data de 8 noiembrie a.c., bărbatul a fost arestat preventiv.

În fapt, acesta este bănuit că, la data de 7 noiembrie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuința fostei concubine, din localitatea Gura Râului, unde ar fi distrus mai multe bunuri, încălcând astfel măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Săliște.

La aceeași dată, bărbatul a fost reținut de către polițiști, iar la data de 8 noiembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Săliște a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Săliște.  

***

Manifestați prudență și responsabilitate în trafic!

Polițiștii sibieni le recomandă conducătorilor auto și nu numai, să adopte prudență maximă în timpul deplasării pe drumurile publice.

De asemenea, stimați șoferi, vă recomandăm:

Circulați cu viteză redusă îndeosebi pe sectoarele de drum în curbă și în condiții de carosabil ud/umed, acoperit cu polei, ninsoare, vizibilitate scăzută. Măriți distanța între mașini astfel încât să puteți opri la timp în cazul unui incident neprevăzut. De asemenea, nu frânați brusc!

Nu depășiți în condiții de vizibilitate scăzută din cauza ninsorii sau ploii, chiar dacă marcajul rutier vă permite și asigurați-vă foarte bine  înainte de a trece de pe o bandă pe alta.

Folosiți luminile de întâlnire pe tot parcursul deplasării, indiferent de oră și categoria de drum pe care vă aflați. Atenție, proiectoarele de ceață se folosesc exclusiv pe timp de ceață!

În condiţiile unui trafic aglomerat, precipitaţiile pot determina apariţia unor blocaje rutiere temporare. Păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile.

În ceea ce privește pietonii, le reamintim că temperaturile scăzute, vremea închisă, lapovița și ninsoarea accentuează considerabil oboseala  conducătorilor auto astfel încât recomandarea principală este aceea de a vă asigura foarte bine înainte de a vă angaja în traversarea drumului, inclusiv când faceți acest lucru pe trecerile semaforizate. Nu traversați până când șoferii nu opresc pentru a vă acorda prioritate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.