Ştiri Sibiu – Acţiuni ale IJP Sibiu

0
313

Cercetați penal pentru mai multe furturi, doi bărbați au fost reținuți

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut doi bărbați în vârstă de 25, respectiv 27 de ani, domiciliați în comuna Șeica Mare, sat Buia, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, 5 acte materiale.

În fapt, cei doi sunt bănuiți că, în perioada iulie – septembrie a.c., ar fi sustras bunuri și bani din autoturisme și locuințe de pe raza municipiului Sibiu, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 20.000 de lei. Printre bunurile furate, amintim drujbe, biciclete, trotinete, pe care cei doi le-ar fi sustras după ce ar fi escaladat gardurile proprietăților și ar fi pătruns apoi în anexe lăsate neasigurate de către proprietari. Tot neasigurate au fost și cele două autoturisme din care au fost sustrase bunuri și bani.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Reținut și cercetat pentru mai multe fapte cu caracter penal

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Laslea au reținut un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Laslea, sat Florești, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, respectiv lovire sau alte violențe.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 02,30, ar fi pătruns fără drept într-o locuință de pe raza localității de domiciliu, unde ar fi spart un geam și ar fi agresat-o fizic pe proprietară.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii Postului de Poliție Laslea au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Laslea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.