ŞTIRI SIBIU – Acţiuni ale IJP

0
360

Avrig – conducerea unui autovehicul având acest drept suspendat

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 13,30, în orașul Avrig, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Bisericii de către un localnic, în vârstă de 48 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Cisnădie – conducere sub influența alcoolului

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 18,15, pe strada Lungă din orașul Cisnădie, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 50 de ani în timp ce conducea un moped, având o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele pentru efectuarea de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cârțișoara – conducere sub influența alcoolului

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 19,30, în localitatea Cârțișoara, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe DN 7C de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, dmiciliat în Șelimbăr.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmite actele pentru efectuarea de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Netuș – conducere fără permis

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 23,45, în localitatea Netuș, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Pe numele brașoveanului s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Mediaș – conducere sub influența substanțelor psihoactive

La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 00,30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada 1 Decembrie.

La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 28 de ani, a cărui testare cu aparatul Drugtest a indicat rezultate pozitive la substanțele methamphetamină și cannabis.

Medieșeanul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism, în cauză fiind întocmite actele pentru efectuarea de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.