Ştiri Sibiu – ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR RUTIERI VÂLCENI

0
134

Polițiștii rutieri vâlceni au desfășurat ieri, 05 octombrie,  o acțiune pe linie de rutieră, pe drumurile din Vâlcea, în vederea prevenirii și combaterii încălcării normelor rutiere în vigoare.

Scopul acțiunii a fost acela de prevenire și combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, produse prin încalcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de mărfuri cu o masă totală de peste 7,5 tone.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de peste 17.000 lei, 21 dintre aceastea reprezentând situații în care conducătorii auto au încălcat limitele legale ale vitezei.

Au fost reținute 7 permise de conducere și a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe Drumul Național 7, în localitatea Seaca, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Bujoreni.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de amfetamină, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.