Ştiri Sibiu – Accidente de circulaţie în judeţ

0
300

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 1, Sărata la un accident rutier produs între două autoturisme și un autocamion.
Forțe dislocate la fața locului:
✅ 3 autospeciale SMURD dintre care una cu medic
✅ o autospecială de stingere
✅ un echipaj descarcerare
✅ un echipaj SAJ

Din primele informații sunt cinci persoane implicate dintre care una incarcerată.
Intervenția se află în dinamică.

Update.
Echipajul de descarcerare a intervenit pentru extragerea unei persoane de sex feminin care a fost predată în stare de inconștiență echipajului SMURD fiind intubată și transportată la spital.
Alte patru persoane, toate conștiente au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, policontuzionate în urma accidentului.

Autoturism intrat într-un copac pe DJ 142 B la intrarea in Bazna dinspre Blăjel, urmat de incendiu.

Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și o autospecială de stingere, alături de 2 ambulanțe SAJ Mediaș pentru stingerea unui incendiu izbucnit în urma unui eveniment rutier și acordarea de asistență medicală persoanelor implicate.

La fața locului s-au identificat patru persoane implicate ieșite din autoturism care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș două persoane de sex masculin, conștiente și politraumatizate iar alte 2 persoane au fost transportate la spital de ambulanțele SAJ.

Echipajul de pompieri a intervenit prompt pentru stingerea incendiului care se manifesta generalizat la întreg autoturismul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.