marți, noiembrie 30, 2021
AcasăLOCALStadionul Municipal gata in martie!?

Stadionul Municipal gata in martie!?

spot_img

Lucrarile la Stadionul Municipal nu vor fi gata la timp. Constructorii au negociat cu Primaria Sibiu o prelungire a termenului de executie pana in luna martie a anului viitor. Motivul invocat pentru nerespectarea termenelor este legat de vreme si de …lipsa utilajelor.

Lucrarile la Stadionul Municipal Sibiu ar fi trebuit sa fie gata cel tarziu la mijlocul acestei luni insa ele sunt departe de  a fi finalizate. Pentru ca situatia este grava, constructorul a cerut o pasuire in ceea ce priveste termenul de realizare a interventiilor. Astfel s-a decis prelungirea cu aproape o jumatate de an a santierului. Noua data inaintata pentru finalizarea lucrarilor este 15 martie 2019.

Modernizarea tribunelor si a spatiului de joc este necesara pentru a putea permite desfasurarea meciurilor de Liga I. Asta in conditiile in care, echipa de fotbal a orasului isi desfasoara meciurile la Targu-Mures in lipsa stadionului sibian. Proiectul final de modernizare, in valoare de peste 15 milioane de lei, ar urma sa transforme stadionul intr-un spatiu multifunctional unde sa poata fi tinute si concerte.

spot_img
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Sper din toată inima că Doamna Primar nu este implicată în rahaturi făcute de nemernici din Primăria Sibiu! Dacă se întâmplă asta va fi complice la furt şi nu vreau să fiu şi eu complice prin faptul că am ales-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa