SIBIUL, SCHIMBA ROMANIA !!! LIVE TEXT-ASPECTE IN DIRECT SI PE EVENIMENT FM !!!

0
330

In timp ce manifestantii erau la cel de-al doilea sens giratoriu de pe Mihai Viteazul, soferii care erau in trafic au oprit si au claxonat continuu in sens de solidaritate. Manifestantii parasesc Bulevardul Mihai Viteazu …

Circulatia e oprita pe partea inspre Piata Rahovei

Manifestantii au ajuns pe Bulevardul Mihai Viteazul

O cruce formata din lumanari se afla in curtea Bisericii de pe Mihai Viteazu

Sibienii promit o nouă rundă de manifestaţii, pentru a patra seară consecutiv.Aşa cum au procedat în fiecare seară, tinerii revin în Piaţa Mare,  în faţa Primăriei Sibiu, unde sute de lumânări ard în memoria tinerilor care în urmă cu o săptămână au murit în incendiul de la Club Colectiv.Mobilizarea se face în continuare pe Facebook, pentru ora 19.00.Oamenii revin în stradă din dorinţa ca lucrurile să se schimbe cu adevărat şi ca mesajele lor să nu fie uitate.Seara se anunţă una apăsătoare, la Mitropolie fiind oficiată în aceasta seară şi o slujbă specială pentru comemorarea celor 32 de tineri morţi în Colectiv.În jurul orelor 19.00, aproximativ 50 de persoane erau prezente în Piaţa Mare a Sibiului.UPDATE: Numărul manifestanţilor a crescut la aproximativ 200 în jurul orelor 19.30.

 

Pentru a patra oara consecutiv, sibienii ies in strada. Live va spunem ce se intampla. Participantii la marsul din aceasta seara au plecat din Piata Mare a orasului, au trecut pe langa Hotel Continental Forum , iar acum se indreapta pe Calea Dumbravii. In direct aspecte si pe EVENIMENT FM !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.