Sibiul, fara note de 10 la titularizare

0
347

Niciun participant la concursul de titularizare nu a reusit in acest an sa obtina media 10! Cea mai mare nota pe judet a fost 9.80. Cei care s-au considerat nedreptatiti la corectare pot depune contestatii.

Mai bine de 600 de dascali au sperat ca din aceasta vara vor putea deveni titulari pe posturile pe care au predat pana acum. Dintre acestia insa doar putin peste 550 au si putut participa la concursul de titularizare.  Numarul celor care au si reusit sa promoveze examenul este insa mult mai mic. Si asta pentru ca, pentru a fi declarati promovati, candidatii au trebuit sa obtina medii peste 7.

Aproape 52% din totalul candidatilor au reusit sa obtina note de promovare.

Candidatul eliminat pentru tentativa de frauda a fost prins cu fituici. Alte doua lucrari au fost eliminate in centrul de examinare dupa ce s-a constatat ca acestea prezentau semne distinctive. S-a considerat ca si in aceste cazuri ar putea fi vorba despre frauda.

Revenind la rezultate, conform Inspectoratului Scolar Sibiu 95 dintre candidati nu au reusit sa obtina nici macar o nota de 5. Cea mai mica nota la Sibiu, inainte de contestatii este de putin peste 1,60.

Cu medii cuprinse intre 5 si 6.99 sunt, tot inainte de contestatii, un numar de aproximativ 170 de candidati.

Au fost declarati admisi cu note intre 7 si 7.99 un numar de 144 de candidati. Alti 91 au reusit sa obtina note cuprinse intre 8 si 8.99.  Cele mai mari note, cuprinse intre 9 si 9.99 au fost obtinute de catre 52 de candidati.

Repartizarea pe posturi se va face in data de 26 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.