SIBIU – Primăria Sibiu derulează o nouă campanie de deratizare din acest an

0
30

Serviciul de Salubrizare din cadrul Primăriei Sibiu, împreună cu firma contractată DD CHIM SRL, realizează în 5 și 6 august, cea de a doua campanie din acest an de combatere a rozătoarelor de pe domeniul public al Municipiului Sibiu.
Acțiunea se va desfășura în parcuri, spații verzi, zone de blocuri, piețe, târguri, maluri de lac, terenuri ale instituțiilor, platforme și depozite de deșeuri, stații de transfer, sortare și alte instalații de tratare/ eliminare a deșeurilor.
Substanța utilizată, Varat Block, este avizată de Ministerul Sănătății, iar antidotul în caz de ingerare accidentală este Vitamina K1. Substanțele vor fi amplasate în dispozitive speciale (tuburi de culoare neagră), marcate corespunzător, avertizând asupra pericolului de substanțe toxice din interior.
Atenție! Substanța folosită pentru deratizare este nocivă pentru sănătatea oamenilor și a animalelor doar în caz de ingerare accidentală sau inhalare. Prin urmare, Primăria Sibiu adresează sibienilor rugămintea de a supraveghea îndeaproape copiii, pentru a evita venirea lor în contact cu aceste substanțe. Tot în acest sens, deținătorii de animale de casă sunt rugați să ia toate măsurile pentru a preveni intoxicațiile accidentale în rândul acestora.
În situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile, acțiunea va fi reprogramată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here