SIBIU – PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC ȘI EFECTUAREA DE OPERAȚIUNI CU PRODUSE SUSCEPTIBILE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

0
214

În urma celor 8 percheziții domiciliare efectuate de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au fost puse în aplicare mandate de aducere, au fost ridicate telefoane mobile, plicuri cu substanțe psihoactive și droguri, un grinder și un cântar electric.

3 persoane au fost reținute. Este vorba despre 3 medieșeni, în vârsta de 21, 31 și respectiv 39 de ani.

Din primele cercetări a reieșit că, din anul  2022 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi vândut droguri din categoria celor de mare risc, dar și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori din zona de nord a județului Sibiu, respectiv municipiul Mediaș și localitățile învecinate. 

Persoanele bănuite de trafic de droguri vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

În cadrul perchezițiilor, polițiștii de la crimă organizată au ridicat mai multe pliculețe cu substanțe psihoactive și droguri, telefoane mobile, grinder și un cântar electric.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, precum și echipe de intervenție din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Sibiu și Alba.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.