Sibiu – PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT CALIFICAT, DELAPIDARE, ACCES ILEGAL LA UN SISTEM INFORMATIC, FALS INFORMATIC, FALS ÎN ÎNSCRISURI SUB SEMNĂTURĂ PRIVATĂ ȘI UZ DE FALS

0
104

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu – Poliția Municipiului Sibiu au pus în executare 6 mandate de percheziții, în județele Sibiu și Argeș, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

16 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu pentru audieri, într-un dosar penal în care prejudiciul se ridică la aproximativ 800.000€.

În fapt, în perioada 2020-2023, mai multe persoane, în diferite relații profesionale cu un agent economic, au sustras produse din stocul acestuia.

Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, fals în înscrisuri  sub semnătură privată și uz de fals.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitatea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.