Sibiu – Etapa de evaluare calitativă SMARTLAB

0
180

Toate unitățile de învățământ din județul Sibiu care au depus proiecte pentru SMARTLAB au trecut de evaluarea calitativă, deci au punctaj mai mare de 70 puncte.

Proiectele depuse de către cele 25 de unități de învățământ liceal, în cadrul apelului cu titlul „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor”au promovat etapa evaluării calitative, acumulând cel puțin 70 puncte. Obiectivul acestui apel este crearea unor săli de curs complexe, de tip STIAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Arte și Matematică) în cadrul unităților de învățământ de nivel liceal precum și în cadrul palatelor și cluburilor copiilor, pentru a oferi oportunități de învățare prin experiență, astfel încât elevii, sub îndrumarea profesorilor din toate ariile curriculare, sa devină utilizatori independenți care pot dobândi competențele digitale avansate pentru a îmbrățișa oportunitățile oferite de noile tehnologii și meseriile viitorului.

Punctajele obținute de primele 10 unități de învățământ au fost următoarele:

Colegiul Tehnic Energetic Sibiu – 90 puncte

Liceul Tehnologic „Independența” Sibiu – 90 puncte

Colegiul „Școala Națională de Gaz” Mediaș – 88,5 puncte

Liceul Tehnologic Cisnădie – 88 puncte

Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” Tălmaciu – 87,5 puncte

Liceul de Artă Sibiu – 87 puncte

Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică – 87 puncte

Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu – 86,5 puncte

Palatul Copiilor Sibiu – 86,5 puncte

Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibiu – 86 puncte

Lista punctajelor obținute le puteți vedea aici:

https://www.edu.ro/sites/default/files/_fi%C8%99iere/Minister/2022/PNRR/Smartlabs/liste_beneficiari/Lista_initiala_punctaje_evaluare_calitativa_Smartlabs_ME_16_05_2023.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.