marți, noiembrie 30, 2021
AcasăLOCALSibiu - DACĂ AȚI VAZUT-O, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

Sibiu – DACĂ AȚI VAZUT-O, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

spot_img

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 27 octombrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 20:00, fiica sa minoră, SOARE MARCELA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Mediaș, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 55 de kg, ochi căprui, păr lung, drept, șaten constituție atletică.

În momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans, de culoare albastru deschis, o geacă din material tip jeans de culoare albastru cu galben și încălțăminte tip sport de culoare negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa