vineri, decembrie 3, 2021
AcasăLOCALSIBIU - Ceremonia de acordare a primului grad de ofiţer pentru absolvenţii...

SIBIU – Ceremonia de acordare a primului grad de ofiţer pentru absolvenţii Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, promoţia „General Ioan Emanoil Florescu”

spot_img

Vineri, 31 iulie, începând cu ora 11.00, în incinta Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, se va desfăşura ceremonia militară de acordare a primului grad de ofiţer absolvenţilor instituției noastre școlarizați pentru Ministerul Apărării Naționale, promoţia 2020.

Promoţia, care poartă numele onorific „General Ioan Emanoil Florescu”, este compusă din 237 de absolvenţi (43 de fete şi 194 băieţi), pregătiţi pentru a încadra funcţii în Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul de Justiţie, Serviciul Român de Informaţii și Serviciul de Informații Externe.

La ceremonie vor participa cei 198 de absolvenți școlarizați pentru Ministerul Apărării Naționale.  Desfăşurarea activităţii a fost adaptată actualului context pandemic, fiind luate măsurile de protecţie sanitară şi distanţare socială.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa