SIBIU – Astăzi, 11 ianuarie a.c. a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în care s-au adoptat Hotărârile nr. 1 și 2 din 2021

0
29

Astăzi, 11 ianuarie a.c. a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în care s-au adoptat Hotărârile nr. 1 și 2 din 2021, prin care se aprobă “Planul de activităţi al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu-2021” și schimbarea temporară a destinaţiei spaţiilor în structuri medicale-centre de vaccinare, de la nivelul municipiilor Sibiu, Mediaşşi ale oraşelor Cisnădie, Avrig, Agnita, Dumbrăveni, Tălmaciu, SălişteşiŞelimbăr. 

Mun. SibiuLiceul Teoretic „Constantin Noica” (sala de sport);Şcoala Gimnazială nr. 18 (sala de sport);Şcoala Gimnazială nr. 21 (sala de sport);Şcoala Gimnazială nr. 25 (sala de sport).
Mun. MediaşSala de sport „Octavian Şerban” str. Lotru nr. 3;Şcoala Generală nr. 5 (sala de sport);Spaţiul cu altă destinaţie decât cea de locuinţă- strada Cuza Vodă nr. 2.
Orş. CisnădieCasa de Cultură a oraşului Cisnădiei, str. Sibiului nr.1.
Orş. AvrigLiceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” (sala de sport).
Orş. AgnitaSala de sport a oraşului Agnita str. Şcolii nr. 2.
Orş. DumbrăveniLiceul Teoretic „Timotei Cipariu” (sala de sport).
Orş. TălmaciuSala de sport a oraşului Tălmaciu.
Orş. SălişteSala de sport a oraşuluiSălişte.
Orş. ŞelimbărIncinta Shopping City Sibiu-spaţiul P90.

Textul complet al Hotărârilor precum și anexelese publică pe site-ul Instituției Prefectului la secțiunea Activități – Situații de urgență.

( https://sb.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/ )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here