SIBIU – Activităţi ale IJP

0
196

Cercetați pentru furturi calificate, trei sibieni au fost reținuți 

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut trei persoane, cercetate penal pentru săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

În cadrul aceluiași dosar penal, două sibience, în vârstă de 23, respectiv 26 de ani, sunt bănuite că, în cursul lunii martie a.c., ar fi sustras în repetate rânduri bunuri din incinta unei societăți comerciale.

În prezent, persoanele în cauză sunt cercetate penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de furt calificat, față de acestea fiind aplicată măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Un sibian în vârstă de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul este bănuit că, la data de 10 martie a.c., ar fi spart geamul portierei unui autoturism parcat pe strada Câmpului, în municipiul Sibiu, și ar fi sustras o tabletă, un portofel și suma de 48 de lei.

Cele trei persoane urmează a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale.

Reținut după ce ar fi amenințat o femeie și ar fi distrus un autoturism

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Compartimentului Poliție de Proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 16 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Tânărul este bănuit că, în dimineața zilei de 24 martie a.c., în jurul orei 07,00, în timp ce se afla într-un magazin alimentar din zona centrală a municipiului Sibiu, pe fondul unui conflict spontan, folosindu-se de un topor, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe o angajată a magazinului, după care ar fi distrus componente ale caroseriei unui autoturism parcat în apropiere, lovind autovehiculul cu pumnii și picioarele. Tânărul a fost imobilizat de către agentul de pază al societății, fiind preluat ulterior de către polițiști.

La data de 12 aprilie a.c., în urma administrării probatoriului în cauză, sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Ordine Publică, Compartiment Poliție de Proximitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.