Sibiu: Acţiuni ale IJP Sibiu

0
70

La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 10,00, pe DN 7H, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Rusciori.

În urma verificărilor efectuate polițiștii rutieri au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conducea autovehicule din categoria celei în care se încadra autoutilitara, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală, conform prevederilor articolului 335 aliniatul 2 din Codul penal.

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 00,15, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Transilvaniei de către un sibian în vârstă de 36 de ani.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.