Sibiu: Acţiuni ale IJP Sibiu

0
29

La data de 30 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 16 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, 5 acte materiale.

Tânărul este bănuit că, în perioada ianuarie – octombrie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri din dulapurile destinate depozitării bagajelor personale ale clienților unui hipermarket din municipiul Sibiu.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională se ridică la suma de 5.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

La data de 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani, din Cisnădie, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Persoana în cauză este bănuită că, la data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 17,00, ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice dintr-un hipermarket de pe raza localității de domiciliu.

Prejudiciul creat se ridică la suma de 11.800 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului, față de bănuit s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.