SIBIU – Acţiuni ale IJP

0
66

La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 16,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Rahovei de către o localnică în vârstă de 39 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul femeii de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 00,30, pe DC 31, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus în afara localității Bârghiș de către un localnic în vârstă de 19 ani.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 02,30, în orașul Avrig, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gheorghe Lazăr de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în localitatea Mârșa.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.