Scandal pentru o masina ridicata

4
1394

O sibianca a descoperit modalitatea de a evita ca masina sa-i fie ridicata. Cand a vazut ca angajatii de la SC Piete SA ii pun masina pe platforma, femeia a sarit in autoturism si a refuzat sa mai coboare. A ramas acolo pana cand masina a fost coborata, deoarece legea le interzice angajatilor societatii sa ridice masina daca e o persoana in interior.

Scandal monstru sambata dimineata in parcarea de langa Piata Cibin. Unul dintre autoturismele care erau parcate neregulamentar pe locurile rezervate pentru taxi a fost ridicat de catre utilajul de ridicari auto. Proprietara masinii, care era in zona, a urcat in autoturism imediat ca masina a fost pusa pe platforma si a refuzat sa coboare de acolo pana cand angajatii SC Piete SA nu au dat jos masina de pe utilaj. Femeia sustine ca a parcat masina neregulamentar deoarece i s-a parut ca are pana, si vroia sa se uite ce s-a intamplat. Ea spune ca a lasat autoturismul pe avarii pentru cateva minute pentru a cauta pe cineva sa o ajute, iar intre timp autoturismul i-a fost urcat pe platforma. Insa, cea mai mare nemultumire a doamnei era ca, dintre toate masinile parcate neregulamentar, vreo 10 la numar, doar a ei a fost ridicata. Si pentru ca femeia nu s-a lasat convinsa sub nicio forma sa coboare din masina urcata pe platdorma, dupa minute bune de scandal, angajatii SC Piete SA au fost nevoiti sa coboare autoturismul de pe pplatforma.  Nu puteau pleca cu masina din moment ce in ea era cineva. Reprezentantii Primariei sustin ca nu era nevoie sa se ajunga la scandal daca femeia platea amenda inainte ca masina sa ii fie ridicata. Oricum, femeia parcase neregulamentar, pe loc rezervat pentru taxi.

4 COMENTARII

  1. bravo ,bine ai facut deoarece legea spune ca numai daca parchezi in mijlocul drumului sau in fata unei institutii se aplica,dar cei de la ridicari nu au citit tot articolul si au aplicat in stilul romanesc eu ai bateam daca eram in locul tau

  2. cum sa aplice legea in stilul lor mai dobitocul satului ce esti??? auzi ca tu „ai” bateai in locul ei…daca in legea din mohu scrie ce spui tu mai sus nu inseamna ca se respecta asta si la oras.E plin de femei proaste la volan si de idioti care habar nu au pe ce lume se afla.Trebuia sa o tina toata ziua sus pe platforma pana se satura!

    • asculta mister macelaru eu am impresia ca tu esti un bou fara pereche ce ai impresia ca nu exista si o gramada de barbati prosti la volan si am impresia ca esti chiar unul dintre ei infectule

  3. si mai afla ca tot niste boi de barbati ca si tine de altfel ,care se aflau la fata locului au dat masina jos de pe platforma deci specie de gunoi ce esti voi faceti de rusine tara asta nu noi femeile, exemplu si la conducerea tarii sunt tot barbati la fel de boi ca tine asta dovedeste ca voi barbati sunteti niste gunoaie bine nu chiar toti dar in majoritate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.