miercuri, octombrie 27, 2021
AcasăLOCALProtest in Piata Mare

Protest in Piata Mare

spot_img

Reprezentantii persoanelor cu dizabilitati au protestat vineri in centrul  orasului. Acestia cer guvernului ca platile pentru persoanele cu handicap si apartinatorii acestora sa se faca in continuare de catre Stat nu de catre administratiile locale.

Mai bine de 50 de persoane au protestat pasnic vineri in Piata Mare a Sibiului. Persoane cu dizbilitati sau apartinatori ai acestora s-au declarat nemultumiti de faptul ca guvernantii vor ca remuneratiile lor sa fie platite din bugetele locale. Oamenii spun ca primariile nu vor avea bani sa faca platile si vor ramane astfel fara banii care li se cuvin.

Alaturi de cei directi implicati au participat si membri ai gruparii “Rezist”. Acestia spun că au iesit in strada din solidaritate cu cei aflati in suferinta.

Protestul a fost organizat de catre membrii asociatiei “D.A.R” cu speranta ca asa vor reusi sa traga un semnal de alarma asupra faptului ca prin trecerea platilor pensiilor cu handicap si a banilor destinati apartinatorilor acestora in sarcina administratiilor locale ar insemna ca unii beneficiari sa ramana fara singura sursa de venit pe care o detin.

 

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa