Primăria Sibiu face noi angajări

Primăria Municipiului Sibiu organizează noi selecţii pentru posturile rămase vacante. În lunile noiembrie şi decembrie se organizează concurs pentru un post de consilier asistent în cadrul Direcției Tehnice şi un altul pentru Serviciul Cultură, Sport și Turism.

Selecţia pentru postul de consilier asistent la Serviciul gospodărire și protecția mediului din cadrul Direcției Tehnice se va face în luna noiembrie, iar evaluarea finală va fi în decembrie.

“Sunt așteptați să se înscrie candidați cu studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul ingineriei civile și a instalațiilor sau în inginerie mecanică. Vechimea minimă necesară pentru ocuparea acestui post este de 1 an.Dosarele pentru concurs se pot depune până în data de 23 noiembrie 2015. Probele concursului vor avea loc în data de 4 decembrie, de la ora 9, iar interviul va avea loc în data de 11 decembrie 2015”, anunţă Primăria Sibiu.

Concursul pentru postul de consilier asistent în cadrul Compartimentului Sport din cadrul Serviciului cultură, sport și turism al Primăriei va avea loc tot în decembrie.

Candidaţii trebuie să fie absolvenşi de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specialitatea științe economice şi să aibe o vechime în specialitate de minim 1 an.

Proba eliminatorie pe calculator și proba scrisă a concursului se vor desfășura în data de 9 decembrie iar dosarele se depun până la date de 25 noiembrie. Interviul final va avea loc în 15 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Exit mobile version