Prima brățară de monitorizare electronică în județul Sibiu

0
30

La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 12.45, prin apel 112, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict între doi soți, în satul Copșa Mare, comuna Biertan, jud. Sibiu.

La locul incidentului polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, un bărbat în vârstă de 42 de ani și-ar fi amenințat soția cu acte de violență, aceasta după ce, la data de 13 ianuarie a.c., ar fi lovit-o cu palmele peste față.

În urma evaluării efectuate privind riscurile la adresa integrității fizice a femeii polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de femeie la o distanță mai mică de 100 de metri.

Astfel, pentru urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse, bărbatului i s-a montat un dispozitiv de monitorizare electronică.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, se efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.