Pomana porcului in Muzeul in aer liber

0
398

Traditia Ignatului se sarbatoreste cu sfintenie in fiecare an in Muzeul in aer liber. Porcul sacrificat are aproximativ 150 de kilograme. Pomana porcului nu va lipsi nici in acest an. Sibienii dornici sa retraiasca din plin traditiile de odinioara pot petrece cel putin una din cele doua zile de weekend in muzeul in aer liber. Aici vor putea lua parte la toate demonstratiile culinare specifice Ignatului. Pregatirile pentru realizarea preparatelor din carne vor incepe la ora 11.00. Nu vor lipsi gustarile traditionale iar mai tarziu celebra pomana a porcului. Pofticiosii isi vor putea cumpara si toba, caltabos sau carnati de casa. Iar de la un asemenea festin nu pot lipsi tuica si vinul. Ambele, musai fierte, condimentate si aromatizate cum numai romanii stiu sa faca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.