marți, noiembrie 30, 2021
AcasăSOCIALPolitisti decorati de MAI

Politisti decorati de MAI

spot_img

Politistii care au ajuns primii vineri la locul accidentului aviatic petrecut in judetul nostru au fost decorati in aceasta dimineata de catre Ministerul Afacerilor Interne. Cei doi au primit Placheta de Onoare din mana viceprim-ministrului pentru securitate nationala Gabriel Oprea.

stema_romania
Cei doi politisti, agentul sef de politie Eduard Cavaleru si agentul principal Lucian Badiu sunt sefii de fapt sefii de post din Iacobeni si Laslea. Oamenii legii au fost primii reprezentanti ai autoritatilor care au ajuns vineri dimineata la locul producerii tragicului accident aviatic. Acestia au pus umarul alaturi de localnici pentru a-i salva pe cei 2 supravietuitori. Pentru gestul lor, cei doi politisti au fost luni dimineata decorati de catre viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea cu Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne. Agentul sef de politie Eduard Cavaleru are 34 de ani si este seful Postului de politie comunal Iacobeni iar colegul sau, agentul principal Lucian Badiu in varsta de 28 de ani este seful Postului de politie din comuna Laslea.

spot_img
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Tânărul poliţist decorat Badiu Lucian a lucrat mai întâi la Postul de Poliţie din comuna Blăjel, loc în care şi-a îndeplinit foarte bine sarcinile de serviciu.
    A fost detaşat în comuna Laslea în urma PRESIUNILOR ABJECTE ale primarului din Blăjel, numitul Roman Toader, ajutat de fostul comandant al poliţiei din Mediaş, numitul Rău Dorin.
    Persoanele interesate (inclusiv decoratorii) ar trebui să ştie aceste aspecte, dar şi faptul că primarul din Blăjel are dosar la D.N.A. – Serviciul Teritorial Alba Iulia pentru infracţiunile de abuz în serviciu şi deturnare de fonduri!
    În plus, Consiliul Local Blăjel funcţionează ILEGAL – detalii pot fi obţinute de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa