Plantările de primăvară în municipiul Sibiu sunt în curs

0
10

Primăria Sibiu, prin Serviciul Management Integrat pentru Ecosisteme Urbane,a demarat plantările de primăvară în oraș. În perioada martie – mai în Sibiu se vor planta:

  • 100 de arbori (arțari și cireși ornamentali, etc).Pe străzile M. Kogălniceanu, Calea Turnișorului, Reconstrucției și Tudor Vladimirescu s-a încheiat deja această activitate și urmează să se planteze pe str. Podului.
  • 41.000 de plante anuale (petunii, margarete, garofițe, etc). În luna mai se vor amplasa pe stâlpii de iluminat de pe str. Bâlea, bulevardul V. Milea și str. Alba Iulia și mușcatele curgătoare.
  • 1.300 de plante perene și arbuști, în sensurile giratorii din intersecții, la magazinul Dumbrava, în fața Centrului Cultural Ion Besoiu, în Parcul Astra, în Piața Unirii, pe Andrei Șaguna, pe Bulevardul Victoriei, în scuarul din Piața Teatrului, în Parcul Tineretului, în Piața Schiller, pe str. Cetății, în Piața Mare, în Piața Mică, pe b-dul Mihai Viteazu, pe str. Nicolae Iorga, pe str. Gladiolelor, în Parcul Terezian și în Valea Aurie.

Pe malul Cibinului, în zona șoselei Alba Iulia, pe aproximativ 2.000 de metri pătrați va fi plantată vegetație de luncă, iar zona verde de pe bulevardul C. Coposu, în fața Spitalului Județean, va fi însămânțată iarbă. De asemenea, în zonele verzi care s-au degradat în sezonul rece, se va însămânța din nou, pentru a se reface iarba. În această perioadă, în zonele verzi din oraș vor înflori și 20.000 de lalele și 2.250 de narcise, ale căror bulbi au fost plantați toamna trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.