Neputinciosi in fata ninsorilor abundente

0
350

Pentru a doua oara in aceasta iarna firmele de deszapezire s-au vazut in imposibilitatea de face fata ninsorilor abundente. Incepand de duminica dimineata si chiar in cursul acestei zile s-a intervenit cu 18 utilaje pentru a curata zapada de pe carosabil.

d

Reprezentantii municipalitatii spun ca inca din dimineata zilei de duminica firmele care se ocupa de salubrizarea orasului si implicit deszapezire au fost in teren incercand sa faca fata ninsorilor abundente. In teren insa rezultatele nu au fost cele mai bune. S-a intervenit greu, iar in urma plugurilor zapda se asternea la loc in doar cateva minute. S-a actionat in prima faza cu 13 utilaje, iar in cursul dupa amiezei a fost suplimentat numarul de pluguri.
Tot reprezentantii primariei spun ca s-ar putea ca asocierea de firme insarcinata cu deszapezirea sa primeasca amenzi in situatia in care se va contata ca nu si-au facut bine treaba. Amenzi risca si persoanele fizice sau juridice care nu isi curata trotuarele.
Pana acum politistii locali si inspectorii primariei au dat 200 de avertismente sibienilor care nu si-au facut curat in fata casei sau a magazinului.
Utilajele de deszapezire au reusit sa curete arterele principale in cursul zilei de luni si s-a trecut apoi la deszapezirea drumurilor de legatura intre marile artere ale orasului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here