Modificări importante în trafic pe str. Lucian Blaga: se creează o bandă specială pentru ambulanțe

0
16

De sâmbătă, 16 martie, pe strada Lucian Blaga, pe tronsonul dintre str. Independenței și str. Izvorului, se înființează o bandă specială, exclusiv pentru ambulanțele și autospecialele Serviciului mobil de urgență, reanimare și descarcerare, care circulă spre Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Sibiu.

Măsura a fost avizată de Comisia de Circulație, scopul fiind acela de a reduce timpii de deplasare pentru ambulanțe și autospeciale, care nu mai sunt nevoite să intre în sensul giratoriu de la intersecția  Bulevardului Corneliu Coposu cu str. Constituției, ci se pot deplasa și pe str. Independenței și apoi pe banda specială de pe str. L. Blaga. Astfel, se creează un acces suplimentar către Unitatea de primiri urgențe, în plus față de deplasarea dinspre str. Izvorului.

Traficul pentru autovehicule se va păstra pe acest tronson în sens unic, dinspre str. Izvorului spre str. Independenței. În schimb, ambulanțele vor circula în sens invers, dinspre str. Independenței spre str. Izvorului, pe această bandă specială, care va fi vopsită cu roșu și semnalizată corespunzător prin indicatoare.

Pentru crearea acestei benzi speciale, 31 de locuri de parcare de pe str. Lucian Blaga se vor desființa. Alte 3 locuri de pe str. Independenței, aproape de intersecția cu str. L. Blaga, vor fi și acestea anulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.