Mai putine intepaturi de capusa

0
245

Scapam de teroarea capuselor. Numarul persoanelor care au ajuns la spital dupa ce au fost intepate de catre temutele insecte a scazut simtitor. In ultima saptamana au fost inregistrate doar 9 cazuri.

Numarul victimelor capuselor a crescut simtitor in ultima perioada. Au fost inregistrate intr-o intreaga saptamana mai putin de 10 cazuri. Si pe parcursul anului numarul persoanelor intepate de aceste insecte a fost in continua scadere. In cele 6 unitati spitalicesti din judetul nostru au ajuns in 2016 un numar de 1157 de persoane intepate de capusa comparativ cu 1673 cate cazuri au fost inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut. Toate cele 9 cazuri au fost inregistrate la spitalele din municipiul resedinta de judet. 7 dintre victime s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean iar celelalte doua au mers la Urgentele de la Spitalul Militar.

Anul acesta cele mai multe intepaturi au fost inregistrate in saptamana 25 a anului. Atunci la medic au ajuns 130 de persoane.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.