Loturile din Cartierul Tineretului puse in vanzare

Tinerii care au primit terenuri in Cartierul Tineretului isi pot cumpara in 2015 loturile de sub casa. Pretul pe metru patrat este de 332 de lei.

In ultimmii 5 ani au fost mai multe sesiuni de atribuire a terenurilor. Norocosii care au putut pune mana pe un astfel de lot au avut obligatia ca intr-un an de zile de la data intrarii in posesie sa isi intocmeasca documentatia necesara constructiei si chiar sa inceapa sa toarne fundatia casei. Cartierul s-a dezvoltat de la un an la altul, municipalitatea a facut investitii in infrastructura iar la momentul de fata arata ca un adevarat cartier rezidential. Loturile au intre 200 si pana la 450-500 de metri patrati. Atribuirea parcelelor s-a facut prin tragere la sorti asa ca niciunul dintre tinerii care a aplicat nu a putut sa isi aleaga terenul de casa.
Au fost insa si tineri care au renuntat din start nemultumiti de lotul de teren primit, dar si tineri carora le-au fost retrase loturile date in folosinta gratuita dupa ce nu s-au apucat de constructie in termenii prevazuti de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *