marți, noiembrie 30, 2021
AcasăULTIMA ORALocuintele ANL de pe Independentei si-au gasit locatarii

Locuintele ANL de pe Independentei si-au gasit locatarii

spot_img

Dupa ani de asteptari, sibienii care si-au depus dosarele pentru locuintele ANL de pe strada Independentei au primit in sfarsit cheile apartamentelor din mana primarului Klaus Johannis. Din totalul de 95 de locuinte, 85 au fost repartizate tinerilor, iar 10 au fost alocate pentru cazuri sociale.

Primarul Klaus Iohannis a predat miercuri, personal cheile apartamentelor ANL situate pe strada Independentei către beneficiarii acestora.Din totalul de 95 de locuinte din acest bloc, 85 vor fi repartizate tinerilor, iar 10 vor fi alocate pentru cazuri sociale. In total, in cele 95 de apartamente si garsoniere vor locui 236 de tineri sub 35 de ani si 21 de persoane evacuate din imobilele retrocedate in baza Legii 10/2001. Din totalul de 95 de unităti locative, 75 sunt garsoniere, 10 sunt apartamente cu două camere si 10 sunt apartamente cu trei camere. Suprafata medie pentru o garsonieră este de 40 de metri patrati, cea a unui apartament cu două camere este de 55 de metri patrati, iar suprafata unui apartament cu trei camere este in medie de 65 de metri patrati. Insa indiferent de marimea apartamentelor, beneficiarii s-au bucurat peste masura ca in sfarsit au primit in mana cheile. Blocul ANL situat pe strada Independentei are două scări, demisolurile urmand să fie folosite de municipalitate si serviciile subordonate ca spatii tehnice. Blocul a fost construit de Agentia Natională pentru Locuinte iar municipalitatea a asigurat din fonduri proprii introducerea utilitătilor si amenajarea spatiilor adiacente blocului. Costurile introducerii retelelor de utilităti s-au ridicat la 205.000 lei, iar amenajarea zonei verzi, a imprejmuirii si a trotuarului a insumat 91.000 lei.

 

spot_img
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. ce frumos……..bloc anl fara apa , gaz , curent , incalzire, sa nu mai zicem de cablu si internet ca astea sunt lux…….misto……..si mai platesti chiria si pentru doua luni in care nu a stat nimeni in bloc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa