duminică, noiembrie 28, 2021
AcasăULTIMA ORALocuinte distruse de flacari in Poiana Sibiului

Locuinte distruse de flacari in Poiana Sibiului

spot_img

Doua imobile, un grajd si o casa de lemn au fost distruse de flacari sambata seara in localitatea Poiana Sibiului, in urma unui incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. Desi pompierii au luptat ore bune cu flacarile, pagubele sunt insemnate.

Un incendiu de proportii izbucnit sambata seara la doua gospodarii din localitatea Poiana Sibiului a facut prapad. Flacarile au pornit din cauza unui scurtcircuit la instalatia electrica a unuia dintre cele doua imobile, si s-a extins cu repeziciune si la celalalt, afectand si o casa de lemn si un grajd. Interventia pompierilor a fost dificila datorita distantei mari pe care au trebuit sa o parcurga pana la locul interventiei, dar si intensitatii cu care s-a manifestat focul. In cele din urma, dupa cateva ore de lupta cu flacarile incendiul a fost lichidat. Insa pagubele sunt foarte mari.

spot_img
RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. Senzationala stirea dar n-am m vazut nici un ziarist pe acolo. Din pacate una dintre case era a noastra. Trebuie sa lamurim niste lucruri: 1 Scurtcircuitul electric este exclus deoarece Electrica SA a montat cu cateva zile in urma niste sigurante automate f.sensibile care cadeau chiar si la 30Miliamperi sau chiar cand fulgera in apropiere iar sigurantele au fost decuplate de pompierii din comuna. 2. Varianta scurtcircuitului este doar a pompierilor care sant niste ” amatori cu uniforma si niste rable de masini” Apelul la 112 s-a facut 20.33 iar pompierii au sosit la ora 22. Din 4 masini au ajuns doar 2 si doar una avea apa.. 3.Ziaristul scria de o lupta cu flacarile de cateva ore. Povesti gazetaresti. Pompierii au stins doar jarul care a mai ramas. Nici pe acela cum trebuie. Ei au plecat pe la ora 1,00 iar incendiul a reizbucnit in diferite locuri la ora 3. Am intervenit noi cu furtune si galeti pana dimineta. De atunci nu am vai vazut nici picior de pompier pe acolo. Cred ca trebuiau sa vina ziua sa constate adevarata cauza dar nu s-a deranjat nimeni. Nu conteza, doar sant platiti din banii nostrii. Daca dorit si alte detalii va stau la dispozitie la adresa de mail ioni_czirjek@yahoo.com

  2. Ioni ,ceea ce relatezi tu nu este conform cu ceea ce s-a intimplat. Si eu am fost la incendiu. Pompierii au ajuns in jurul orei 21:30 cu 4 autospeciale. 3 au venit la incendiu iar una era oprita in Vadu. 2 au intervenit in partea din spate in Padina iar cea de-a treia pe soseaua principala ,pe Arina. NU este adevarat ca au stins jarul. Erau flacari mari si cu siguranta daca nu interveneau era vai si amar. Este adevarat ca au ajuns destul de tirziu la fata locului dar nu trebuie sa minimalizam aportul lor la stingerea incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa