marți, noiembrie 30, 2021
AcasăULTIMA ORALocotenentul protestatar isi cauta de lucru

Locotenentul protestatar isi cauta de lucru

spot_img

Alexandru Gheorghe, tanarul fost locotenent care in iarna acestui an a luat parte in uniformă militară, la protestele din Piata Universitatii, fiind ulterior exclus din armata, isi cauta acum de lucru. Deocamdata nu a primit castig de cauza in instanta, asa ca va merge mai departe la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Desi a fost exclus din Armata, fostul locotenent Alexandru Gheorghe, cel care iarna trecuta a pus pe jar Piata Universitatii dupa ce a aparut la proteste imbracat in uniforma militara, isi cauta dreptatea in justitie. Cariera lui militara s-a incheiat in februarie, dupa ce Consiliul de Judecata format din cinci colegi ai sai de la Unitatea Militara din Campia Turzii, judetul Cluj, a decis excluderea din Armata. Faptele pentru care locotenentul Gheorghe Alexandru a fost gasit vinovat de catre Consiliul de judecata al ofiterilor din Flotila 71 Aeriana au fost participarea la mitingul din Piata Universitatii, Bucuresti, purtarea uniformei militare pe timpul participarii la proteste, neinstiintarea comandantului despre deplasarea si in alte localitati pe timpul parasirii garnizoanei si acordarea de interviuri si declaratii reprezentantilor mass-mediei civile, fara a pastra echidistanta politica a armatei si fara aprobarea comandantului unitatii.Tanarul in varsta de 28 de ani a contestat aceasta decizie de excludere, iar acum spera ca i se faca dreptate, chiar daca va ajunge la CEDO. Intre timp insa, fostul locotenent isi cauta de lucru. Si-a depus CV-uri pe mai multe site-uri, si se gandeste serios chiar si la o cariera de parlamentar. Alexandru Gheorghe a devenit celebru in timpul manifestatiilor de protest impotriva presedintelui Traian Basescu, dupa ce s-a alaturat protestatarilor din Piata Universitatii, imbracat in uniforma militara.Atunci mii de oameni i-au admirat gestul si l-au sustinut

spot_img
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. / Cred ca s-a exagerat in prinivta Austriei si Cehiei, si chiar cu Ungaria.Lantul carpatic a fost lungit in mod (ne)intentionat la 1500 de kilometri, adaugind la cele CINCI tari inca trei.Nu era nevoie.Carpatii sunt frumosi si fara atitea tari si atitia kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa