Loc de joaca inaugurat in prezenta Primei Doamne, Carmen Iohannis

0
624

Copiii de la Centrul de Plasament Prichinelul din Sibiu au de astazu un nou loc de joaca. Banii pentru constructia acestuia au fost donati de catre o asociatie germana. La inaugurare au participat Carmen Iohannis Prima Doamna a Romaniei si Emil Hurezeanu, ambasadorul tarii noastre in Germania.

Asa a inceput bucuria celor aflati in Complexul de Servicii Prichindelul. Copiii au asteptat cu sufletul la gura taierea panglicii pentru a se putea distra asa cum se cuvine in noul loc de joaca realizat special pentru ei.  Parculetul din curtea institutiei este realizat de catre o asociatie de oameni de afaceri din Germania si are o valoare de aproximativ 8500 de euro.

Invitatul special al inaugurarii a fost Carmen Iohannis. Aceasta a spus ca se bucura foarte mult pentru inaugurarea noului loc de joaca mai ales ca intre invatare si joc trebuie sa fie o legatura foarte stransa pentru un rezultat remarcabil.

Evenimentul s-a desfasurat sub inaltul patronaj al sibianului Emil Hurezeanu care detine in momentul de fata functia de Ambasador al Romania in Germania.

Cnstructia locului de joaca a fost realizata in mai putin de 4 luni. De ea se vor bucura 12 copii care fac terapie la cabinetul pentru autism, 33 de beneficiari ai centrului Prichindelul, 10 micuti din centrul pentru primiri de urgenta si o mama insarcinata care are cu ea 5 copii.

Vechiul loc de joaca era saracacios si nu prezinta siguranta pentru copiii cu nevoi speciale. Noul spatiu de distractie al celor mici si nu numai este compus dintr-un topogan, mai multe leagane, un sistem de catarare si alte echipamente specifice unui loc de joaca modern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.