Ligia Deca, Ministru Educaţiei, vine la Sibiu

0
16

Vineri, 29 martie, zi importantă pentru comunitatea academică și educațională din Sibiu, ministrul Educației, Ligia Deca, va fi prezent în oraș pentru a participa la două evenimente deosebite.

Primul eveniment va avea loc la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS), începând cu ora 12. Aici, ministrul Deca va susține o serie de discuții și va interacționa cu cadrele didactice, studenții și personalul administrativ în cadrul unei întâlniri cu teme relevante din domeniul educației.

Cel de-al doilea eveniment este Gala Performanței în Învățământul Preuniversitar din județul Sibiu, care va avea loc la Sala Thalia din Sibiu. Acest eveniment este organizat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și aduce în prim-plan excelența în educație și rezultatele deosebite obținute de către elevi și cadrele didactice din județul Sibiu. Ministrul Ligia Deca va fi prezentă la acest eveniment și va oferi recunoașterea și sprijinul Ministerului Educației pentru inițiativele educaționale de succes din regiune.

Această vizită a ministrului Ligia Deca reprezintă o oportunitate importantă pentru comunitatea educațională din Sibiu de a discuta și de a promova îmbunătățirile și inovațiile în domeniul educației, precum și de a sărbători performanțele remarcabile ale elevilor și profesorilor din județul Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.