Licitatie pe 2 ani pentru corn, lapte si fructe in scoli

0
346

Consiliul judetean a lansat licitatia pentru lapte, corn si fructe in scoli. Operatorii economici interesati isi pot depune ofertele pana in 12 octombrie. Valoarea contractului este de peste 17 milioane de lei pe o perioada de  2 ani.

Reprezentantii Consiliului Judetean anunta ca in Sistemul Informatic Colaborativ pentru Achizitii Publice a fost publicat anuntul de licitatie pentru operatorii economici care doresc sa distribuie in judetul Sibiu lapte, corn si fructe pentru elevii din toate unitatile de invatamant. De aceste produse ar urma sa se bucure un numar de 40 de mii de prescolari si scolari de clase primare.

Contractul ar urma sa fie semnat pentru o perioada de 2 ani de zile, pana in 2020. Valoarea estimata a contractului este de 17,3 milioane de lei, la aceasta suma urmand sa se adauge si TVA.

Incepand din acest an judetul a fost impartit in 3 mari zone astfel ca vor fi in total 9 contracte de furnizare si distributie, cate trei pentru fiecare aliment in parte. Tot de anul acesta cerintele in ceea ce priveste produsele de panificatie sunt mai mari. Furnizorii trebuie sa ofere cornuri din calitate superioara, din faina integrala care sa fie imbunatatite cu seminte. Pretentii sunt si in ceea ce priveste fructele. Se are in vedere alternarea merelor cu pere in scolile si gradinitele din judet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.