La un pas de tragedie

2
453

Doar o minune a dus la evitarea unei tragedii, vineri la pranz, pe B-dul M. Viteazu. Tencuiala unui bloc la care se lucra a cazut peste o toneta de flori si a distrus-o complet. Femeia care vindea de obicei acolo  trecut milimetric pe langa moarte, deoarece nu se afla langa toneta in momentul in care s-a produs incidentul.

A avut zile! Au exclamat ieri trecatorii de pe B-dul Mihai Viteazu, dupa ce au vazut cum tencuiala unui bloc s-a prabusit peste o toneta de flori si a facut-o praf, chiar inainte ca femeia care vindea acolo sa-si inceapa lucrul. Conform spuselor martorilor, muncitoriii care erau catarati pe o macara au lovit in mod repetat tencuiala blocului, care a cazut. Desi efectuau lucrari la inaltime, muncitorii care au disparut de la fata locului in momentul aparitiei jurnalistilor, nu si-au luat nicio masura de precautie. Mai mult, nici macar nu au asigurat zona.  Un  martor povesteste speriat cum s-a petrecut incidentul. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

2 COMENTARII

  1. Domnule mai lasati aburelile si schimbati prostia asta zona era ingradita si in perimetru de lucru nu se afla nimeni toneta sa rupt pentru ca nu a vrut sa o mute de acolo dar in acea zona nu se afla nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here