Monday, October 18, 2021
HomeULTIMA ORALa un pas de tragedie

La un pas de tragedie

Doar o minune a dus la evitarea unei tragedii, vineri la pranz, pe B-dul M. Viteazu. Tencuiala unui bloc la care se lucra a cazut peste o toneta de flori si a distrus-o complet. Femeia care vindea de obicei acolo  trecut milimetric pe langa moarte, deoarece nu se afla langa toneta in momentul in care s-a produs incidentul.

A avut zile! Au exclamat ieri trecatorii de pe B-dul Mihai Viteazu, dupa ce au vazut cum tencuiala unui bloc s-a prabusit peste o toneta de flori si a facut-o praf, chiar inainte ca femeia care vindea acolo sa-si inceapa lucrul. Conform spuselor martorilor, muncitoriii care erau catarati pe o macara au lovit in mod repetat tencuiala blocului, care a cazut. Desi efectuau lucrari la inaltime, muncitorii care au disparut de la fata locului in momentul aparitiei jurnalistilor, nu si-au luat nicio masura de precautie. Mai mult, nici macar nu au asigurat zona.  Un  martor povesteste speriat cum s-a petrecut incidentul. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Domnule mai lasati aburelile si schimbati prostia asta zona era ingradita si in perimetru de lucru nu se afla nimeni toneta sa rupt pentru ca nu a vrut sa o mute de acolo dar in acea zona nu se afla nimeni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa