Jocul de acasa

1
718

Complexul National Muzeal Astra invita copiii din Sibiu sa descopere patrimoniul local intr-o maniera inedita. Acestia au lansat alaturi de de partenerii din Bucuresti proiectul “Jocul de acasa Transilvania”. Promovarea patrimoniului cultural se face cu ajutorul teatrului de animatie.

Proiectul Jocul de acasa este demarat de catre Fundatia pentru Mestesugari Bucuresti in parteneriat cu CNM Astra. Acesta are ca sccop promovarea patrimoniului cultural material si imaterial  din tyransilvania prin intermediul teatrului de animatie. Prezentarile publice au inceput de marti si vor continua si miercuri. Actrita Daria Ganescu di Bucuresti se va ocupa de marionete. Astfel de demonstratii vor avea loc si la Bucuresti. Proiectul se va incheia in luna noiembrie cand Muzeul Astra va vernisa o expozitie cu marionetele din cadrul celor 4 etape ale proiectului.

 

1 COMENTARIU

  1. Buna, am plasat pe data de 28.11 o cdonama cu ID 412921, si inca se afla in stadiul de plasata, ce se intampla cu ea? o sa soseasca saptamana aceasta? pt ca in weekend nu cred ca se fac livrari si as fi vrut sa o primesc pana la Mos Nicolae:( iar unele produse am vazut ca nici nu mai exista pe site:(( Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.