marți, noiembrie 30, 2021
AcasăCULTURALJocul de acasa

Jocul de acasa

spot_img

Joi la Muzeul Astra a fost vernisata expozitia “Jocul de acasa”. Aceasta propune o incursiune in lumea povestilor si a papusilor specifice teatrului pentru copii. Colectia de marionete imbracate in port popular poate fi vizitata pana in 20 ianuarie 2013.

Joi la Casa Hermes a fost vernisata expozitia « Jocul de acasa ». Aceasta este parte a proiectului cu acelasi nume si a fost organizata in colaborare cu Fundatia pentru Mestesuguri din Bucuresti. Expozitia are la baza un proiect demarat inca din 2005 si desfasurat de-a lungul anilor oe 4 etape. In cadrul acestei expozitii cei mici pot descoperi intr-o maniera cat se poate de creativa traditiile populare specifice diferitelor zone ale tarii noastre, iar adultii pot face o incursiune in trecut si chiar in propria copilarie. Expozitia poate fi vizitata pana in data de 20 ianuarie 2013.

spot_img
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Zinca,din fericire nu depdine de mine si de tine,iar din pacate depdine de cei care nu voteaza de scarba Ma tot gandesc ca de ce trebuie sa sufar eu din cauza lor.Lor,a celor care nu-l vor pe base dar nu se duc la vot.Caci din cauza celor privilegiati de sistemul mafiot basescu sufar oricum si-s dusmanii mei declarati.Mai zic o vorba de ce alegerile sunt mereu in preajma zilei nationale,de ce? ca sa nu ne tihneasca,de aia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa