Impozite si taxe exorbitante pentru sibienii care nu-si ingrijesc proprietatile

0
440

Locuitorii centrului orasului risca sa plateasca impozite cu pana la 500% mai mari decat in momentul de fata. Vorbim despre posesorii de terenuri care nu si le curata, sau despre proprietarii de cladiri de patrimoniu care nu si le ingrijesc. Noul Cod Fiscal o permite, iar municipalitatea sibiana a decis sa pedepseasca astfel proprietarii de bunuri care nu stiu sa le pastreze valoarea.

Municipalitatea sibiana pune piciorul in prag in privinta terenurilor si cladirilor din centrul orasului. Din 2016, de cand va putea fi aplicat cu norme stabilite si noul cod fiscal, posesorii de case si pamanturi in buricul targului si care nu si le ingrijesc corespunzator risca sa plateasca impozite cu pana la 500% mai mari decat in momentul de fata. Reprezentantii municipalitatii spun insa ca nu vor exagera…
Cel mai probabil un proiect de hotarare in acest sens ar putea aparea pe ordinea de zi in sedinta de Consiliu Local din luna noiembrie. Vizati sunt in primul rand proprietarii de terenuri care nu-si curata pamantul si lasa iarba sa creasca.
Anul trecut au fost date 277 de avertismente proprietarilor de imobile iar in 2015 numai pana la momentul de fata au fost emise deja 317 avertismente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.