Monday, October 18, 2021
HomeLOCALImobilul care va gazdui Casa Casatoriilor, aproape de finalizare

Imobilul care va gazdui Casa Casatoriilor, aproape de finalizare

Sibiul va avea in sfarsit o Casa a Casatoriilor. Aceasta va fi gazduita de imobilul din Piata Mica de la numarul 22. Lucrarile sunt in toi la momentul de fata pentru reconditionarea cladirii. Cu putin noroc aceasta va fi data in folosinta pana la finele anului.

Dupa mai bine de 7 ani de cand municipalitatea a lansat ideea infiintarii unei Case a Casatoriilor in imobilul de la Piata Mica numarul 22, cladirea ar putea deveni functionala pana la finele acestui an. Pentru reabilitarea imobilului istoric a fost nevoie de o suma de peste 13 milioane de lei. Interventiile sunt insa finalizate in proportie de 90%.

Lucrarile au fost taraganate pentru o perioada atat de lunga din cauza faptului ca in urma cu 2 ani s-a schimbat legislatia privitoare la securitatea la incendiu. Ulterior s-a decis si amenajarea gradinii interioare a imobilului ca spatiu de protocol.

La momentul de fata tinerii care vor sa isi intemeieze o familie intalnesc ofiterul starii civile fie in Primaria Veche fie in sediul din Piata Mare al municipalitatii.

Cand va fi data in folosinta, cladirea va contine pe langa Casa Casatoriilor si spatii de birouri sau sali de conferinte.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa