luni, octombrie 25, 2021
AcasăLOCALFurtuni si grindina

Furtuni si grindina

Ne asteapta 24 de ore cu furtuni. Meteorologii au emis deja o avertizare care intra in vigoare miercuri seara la ora 21.00 si ramane activa pana in cursul zilei de joi la aceeasi ora. Pe arii restranse sunt posibile caderi de grindina.

hartaSpecialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis miercuri, la orele pranzului, o informare de instabilitate termica accentuata. Avertizarea intra in vigoare in seara zilei de miercuri la ora 21.00 si ramane valabila pana peste 24 de ore. In acest interval, mai ales pe timp de noapte, in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Oltenia si o parte a Moldovei, dar mai cu seama in zonele de munte sunt asteptate averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie iar pe alocuri chiar caderi de grindina. In cursul zilei de joi precipitatiile se restrang inm Transilvania, Muntenia si Dobrogea. Cantitatile de apa pot depasi 20 de litri pe metrul patrat, iar pe alocuri acestea pot ajunge si la 40 de litri pe metrul patrat.
La Sibiu in cursul acestei zile mercurul din termometre a urcat pana la 28 de grade. In cursul zilei de joi insa maximele vor fi de cel mult 20 de grade Celsius. Weekendul se anunta insorit cu temperaturi de pana la 22 de grade.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa