marți, noiembrie 30, 2021
AcasăULTIMA ORADrumul de lagatura catre Transalpina ar putea fi folosit pentru Raliul Sibiului

Drumul de lagatura catre Transalpina ar putea fi folosit pentru Raliul Sibiului

spot_img

Daca drumul Sibiu Agnita a fost deja finalizat, nu acelasi lucru putem spune si despre Jina-Sugag. Acolo par sa fie ceva probleme. Autoritatile judetene incearca sa le rezolve, mai ales ca drumul este una dintre cele mai scurte cai de acces catre Transalpina.  Dupa finalizare, acesta ar putea deveni parte din traseul Raliului Sibiului

Segmentul de drum din judetul nostru care duce spre Transalpina mai are ceva timp pana sa fie inaugurat. Si asta pentru ca interventiile in zona sunt foarte dificile. Vicepresedintele Consiliului Judetean, Ioan Banciu spune insa ca la mijlocul lunii iulie cel putin in teorie ar putea fi facuta receptia finala. Constructorii au avut de furca in zona cu realizarea parapetilor de protectie. Vorbim despre un drum muntos ce a fost aproape impracticabil pana acum un an de zile. Reprezentantii Consiliului Judetean spun ca acel segment de drum ar putea in viitor sa faca parte din circuitul de la Raliul Sibiului pe asfalt.

spot_img
Articolul precedentPolitisti sibieni pe litoral
Articolul următorReactii exagerate
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Portiuea de drum Jina – Sugag face parte din Transalpina care se intinde de la Saliste la Novaci, si nicidecum nu este un drum „de legatura cu Transalpina” Este chiar Transalpina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa