Două zile în care să-ţi alegi un job la Târgul de Cariere

0
289

Timp de două zile, miercuri şi joi, persoanele interesate să-şi găsească un job în Sibiu sau oraşele învecinate au şansa să fie selectate de una din cele 35 de companii prezente la Târgul de Cariere de la Sibiu.

Târgul de cariere se deschide miercuri, de la ora 10.00, la Centrul de Afaceri din Sibiu şi aduce oportunități de carieră în aproape toate domeniile de activitate.

Tinerii vor putea afla timp de două zile ce companii angajează în Sibiu, precum și în judeţele Cluj-Napoca, București, Brașov, Timișoara, Alba, Iași ori în străinătate.

„Există peste o mie de oportunități atât pentru persoanele cu experiență, cât și pentru cele care abia au terminat studiile. Câteva dintre meseriile căutate: IT-iști, ospătari, recepționeri, asistent manageri, manageri de magazin, ingineri, consilieri juridici, agenți de vânzări, traineri, operatori call center“, afirmă Louisa Olar, Project Manager Târgul de Cariere.

Spre exemplu, compania Arvato Bertelsmann caută vorbitori de germană, atât pentru Sibiu, cât și pentru Brașov, în timp ce BearingPoint recrutează Specialiști Banking, Test System Administratori, Code Detectives sau Software Developeri.

Cei care vor sa fie angajați ca recepționer sau ospătar au şanse Ibis Hotels, iar Kaufland are disponibile aproximativ 50 de posturi de asistent manager, manager magazin, șef raion și casier.

De asemenea, Star Transmission, furnizor internațional de componente pentru industria de automobile, recrutează la Sibiu ingineri, Project Manageri, specialiști logistică și juriști pentru sediul din Sebeș.

Compania de IT Stefanini are posturi disponibile atât în relația cu clienții, cât și în software development, iar Sykes caută vorbitori de limbi străine precum rusă, germană, italiană, engleză, turcă pentru sediul din Cluj-Napoca. Cu oferte de angajare vine și compania Faurecia, unul dintre cei mai mari producători din lume și un jucător important în industria automotive.

Târgul de Cariere va avea loc la Sibiu în 28 și 29 octombrie între orele 10:00-16:00 la Centrul de Afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.