duminică, noiembrie 28, 2021
AcasăULTIMA ORADNA o face mincinoasă pe Maria Cociorvan și neagă că a „aruncat-o...

DNA o face mincinoasă pe Maria Cociorvan și neagă că a „aruncat-o în stradă”

spot_img

DNA susține că nu a aruncat-o în stradă pe bătrâna de 72 de ani din comuna Iaslovăț din județul Suceava și că procurorii i-ar fi mijlocit acesteia, deplasarea. În plus, DNA o acuză pe femeie că ar fi dat drept mită, judecătorului Bărbuță Bogdan, 35 de ouă, un borcan de miere și 1000 de euro.

După dezvăluirile făcute săptămâna trecută de Maria Cociorvan la Antena 3, cu privire la modul în care a fost luată pe sus de acasă, de mascați și adusă la București, unde a fost jignită și umilită de procurori, exclusivNEWS.ro a cerut lămuriri despre această speță, DNA București. Pe lângă faptul că a oferit mai mult decât evazive la întrebările adresate de exclusivNEWS.ro, Biroul de Presă al DNA  are tupeul să apostrofeze exclusivNEWS.ro cu privire la formularea întrebărilor pe care le consideră tendențioase.

DNA susține cu nonșalanță că Maria Cociorvan, bătrâna adusă cu mascații de la Iaslovăț, ca și cum ar fi fost cel mai mare infractor al țării, ar fi mințit în interviul acordat Antena 3.

Procurorii o acuză pe bătrână de cumpărare de trafic de influență. Mai exact, DNA susține că Maria Ciocorvan a mituit judecătorul de la Rădăuți, cu 35 de ouă, un borcan de miere și 1000 de euro.

În solicitare,  faceți referire la o cauză privind judecătorul Bărbuță Bogdan  de la Judecătoria Rădăuți și la declarațiile numitei Cociorvan  Maria, astfel că vă precizăm faptul că aceasta are calitatea de suspect, în cauza menționată, fiind cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de: cumpărare de influenţă în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 292 alin. 1 C.p.  rap la art. 6 din Legea nr. 78/2000, cu aplic. art. 35 alin. 1 C.p.. Sub acest aspect, vă precizăm faptul că, potrivit probatoriului administrat în cauza la care faceți referire( care vizează mai multe persoane), a rezultat că, în martie – aprilie 2014, numita Cociorvan Maria i-a înmânat judecătorului Bărbuţă Bogdan – Ilarion – Costică produse alimentare (35 ouă şi miere),  respectiv, suma de 1.000 euro, în schimbul promisiunii că acesta din urmă va interveni pe lângă un judecător din cadrul Judecătoriei Rădăuţi, învestit cu soluţionarea unui dosar, în care fiul suspectei Cociorvan Maria avea calitatea de reclamant, într-un dosar civil având ca  obiect „revendicare imobiliară”, cu termen de judecată 30.04.2014. În acest context, procurorii DNA  – Structura Centrală,care instrumentează acest dosar, au procedat la audierea suspectei în prezența unui apărător din oficiu, din cadrul Baroului București,  audierile având loc la sediul acestei instituţii. Cu acest prilej, suspecta Cociorvan Maria s-a prevalat de dreptul de a nu da nici o declarație”, precizează Departamentul de Presă al DNA, în solicitarea exclusivNEWS.ro.

spot_img
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Traiasca si infloreasca DNA, reintruparea desavarsita a lui Alexandru Ioan Cuza!! Victorie stralucita impotriva babelor corupatoare care arunca tara in haos, incompetenta, saracie, impostura si imoralitate crunta care aduce blestemul lui Dumnezeu! Dupa cum a aratat ctitorul de geniu, tov. Ion Iliescu, iubitul nostru conducator care a modelat glorios destinul tarii prin conducerea sa strategica la confluenta dintre epoci: aceste elemente chiaburesti trebuiesc starpite fara mila din fasa! Astfel tara va scapa de coruptia generalizata care pustieste totul si morala crestina va fi reinstaurata, in mod real, pentru ca Romania sa devina o gradina a binecuvantarii ceresti. Bineinteles datorita si prin organele de partid si de stat, care au si vor avea un rol hotarator, crucial, in cristalizarea omului de tip nou!

    Uraaaa! Uraaaa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa