Deşi s-a făcut apel pe 112 din 5 ianuarie, Poliţia Sibiu anunţă găsirea unui cadavru, a unei persoane dată dispărută din 16 noiembrie 2023, abia după 3 zile

0
72

La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 09.30, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla în extravilanul localității Topârcea, în zona denumită popular Valea Topârcii, a observat într-un pârâu cadavrul unei persoane de sex masculin.

La fața locului s-au deplasat polițiști și reprezentanți ai Serviciului de Medicină Legală Sibiu, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un cadavru aflat în stare de rigiditate globală, parțial în putrefacție.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au reușit identificarea persoanei în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 73 de ani, din Ocna Sibiului, care, la data de 16 noiembrie 2023, ar fi plecat într-o direcție necunoscută dintr-un centru de servicii destinat persoanelor vârstnice din localitatea Topârcea, județul Sibiu.

Cadavrul a fost preluat de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.